« Terug

Talkshow #1

20 feb

Aan tafel met Rob Dekker en Marc Nagtegaal van T2 IT Detachering

KLIK en volg Spredle op 

Hoe bouwt - en hoe leidt - een ex-marinier een succesvol bedrijf?

En hoe is het om daarmee samen te werken? Iedere maand gaan Marinus Vlot en Arjan Roosenburg in gesprek met ondernemers over hun passies en uitdagingen. In deze eerste aflevering gaan we in gesprek met Rob Dekker en Marc Nagtegaal van T2 IT Detachering. Uiteraard zijn wij vooral benieuwd naar het ondernemersverhaal en de drijvende krachten achter het groeiende detacheringsbedrijf.

Het ondernemersverhaal

Nadat Rob aanvankelijk geen zin had in school en geen idee had wat hij wilde worden gaat hij aan de slag als vakkenvuller bij Albert Heijn. Wanneer de dienstplicht hem roept gaat Rob aan de slag bij het Korps Mariniers. In deze tijd leert Rob veel over succesvol samenwerken. Alleen ben je niks! Dit mantra past hij later in het bedrijfsleven ook toe. Zeker wanneer hij Marc tegenkomt weet hij dat dit zijn ideale buddy is om het bedrijf T2 IT Detachering mee te kopen en samen de ondernemersweg in te slaan.

Eigenzinnig

Dat eigenzinnigheid verder gaat dan Rob als persoon bewijst de uitstraling en werkwijze van T2. Onder het motto 'Cut the Crab' wil hij hard werken met de beste systeembeheerders en daarnaast vooral leuke - en onvergetelijke - dingen doen met het team. - Kijk ook op https://www.t2.nl

Boekentips

Rob en Marc hebben bij het vormgeven van hun T2 inspiratie geput uit vele boeken. Drie van deze boeken worden in deze Talkshow behandeld en toegelicht. Geef onder deze video aan welk boek jij zou willen lezen of stuur een email naar hello@spredle.com en wie weet sturen wij jouw gekozen boek kosteloos naar je toe!

  1. Purple Cow (Seth Godin)
  2. Winners have a plan, losers have an excuse (Marc Lammers)
  3. Huh, de techniek van het omdenken (Berthold Gunster)

Veel kijkplezier en tot Spredles!

PS: Onlangs gaf Rob een openhartig interview in Spredle Magazine: - https://club.spredle.com/k/n452/news/...

Labels
- TALK / Talkshow

« Terug