« Terug

University Course: Echt of nep?

18 sep

Sara van Aarden - 18 en 25 september 2019, BOW bar Rotterdam

In deze masterclasses werden we meegenomen in de wereld van authenticiteit. Wat is nep en wat is echt? Waarom kom je écht niet meer weg komt met een vaag verhaal tegen je klanten? Wie is authentiek en wat kunnen we van ze leren? Hoe worden we authentiek? Kunnen we winst maken met authenticiteit?

  IN HET KORT:  

Course: Echt of nep? De noodzaak en kansen van authenticiteit.
Lecture: Sara van Aarden, Senior Lecturer Marketing aan de Hogeschool Rotterdam
Tijd:
 Set van twee avonden van 19.30 - 22.00 uur (inclusief koffie, thee en water)
Data: 18 + 25 september 2019
Locatie: BOW bar, Vessel 11, Wijnhaven t/o 101 Rotterdam (Betaald parkeren)

  PROGRAMMA:  

  • 19.00-19.30 inloop met koffie thee en water
  • 19.30-20.30 college
  • 20.30-20.45 pauze 
  • 20.45-21.45 college
  • 21.45-22.15 uitloop met water en frisdrank

Meer over Sara van Aarden

Direct na haar studie en wereldreis is Sara als junior docent begonnen op de Hogeschool Rotterdam, na het behalen van de onderwijsbevoegdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Met het verstrijken van de jaren heeft ze steeds meer rollen binnen het onderwijs gehad: het begeleiden van afstudeerders, stagiaires, het verzorgen van marketing en sales lessen, het vernieuwen van de minor duurzaamheid en het opzetten van de nieuwe module authenticiteit zijn voorbeelden van de activiteiten die ze met plezier heeft uitgevoerd op de Hogeschool Rotterdam. Naast het werk van senior docent legt ze contacten met het Rotterdamse bedrijfsleven en is ze het aanspreekpunt voor externe contacten.

Dnamo

"Voor de duur van een jaar ben ik actief geweest binnen de Rotterdamse Incubator Dnamo in de functie van Marketing manager. Dnamo ondersteund startende duurzame ondernemers zoals Yumm en Vrachtfiets. Mijn werk bij incubator bestond naast marketing management uit het begeleiden van de startups. De ondernemers hebben duurzame technische producten ontwikkeld, daar ligt hun kracht, niet in marketing en sales. Ik heb ze daarin ondersteund met mijn deskundigheid op het gebied van marketing en sales."

Specialisatie 

"Door mijn werk als docent, marketing manager en ondernemer heb ik me verdiept in verschillende onderwerpen in de marketing, vooral in duurzaamheid, online marketing en authenticiteit. In deze steeds meer transparantere wereld door de online tools worden authenticiteit en duurzaamheid steeds belangrijker. In mijn ogen is werken vanuit authenticiteit de start van een succesvol merk, een succesvol bedrijf en misschien nog wel belangrijker, van succesvolle mensen."

Toegang: Gratis voor Spredle Club leden!

›› Reserveer je ticket  🗓
--  RESERVEREN VERPLICHT!  --


BLIJF LEREN! Gun jezelf ook eens een University Course!  Check lidmaatschap ››


Labels
- ACADEMY

« Terug