« Terug

Workshop: Beter teamwork met DISC

DISC-Spredle.jpg04 sep

Eduard Vlot - 4 september 2019, Spredle HQ

Ben je rood of ben je blauw? Sommige mensen denken dat de DISC Gedragsanalyse (je weet wel, die met die 4 kleuren Rood-Geel-Groen-Blauw) alleen maar een HR tool is om te bepalen of iemand op een bepaalde functie goed uit de verf kan komen, of dat iemand op de juiste plek in een organisatie zit. En natuurlijk kan het daarvoor worden ingezet. Maar in deze workshop gaan we net even een paar stappen verder.


IN HET KORT:  

Workshop: Beter teamwork met DISC
Spreker: Eduard Vlot, Gedrags- en VeranderCoach
Tijd:
 19.30 - 22.30 uur
Data: 4 september 2019
Plaatsen: Maximaal 25 deelnemers
Parkeren: Gratis op parkeerdek
Locatie: Spredle HQ

  PROGRAMMA:  

  • 19.30-20.00 Inloop
  • 20.00-21.30 Workshop
  • 21.30-22.30 Borrel

Over de avond door Eduard Vlot

We gaan ontdekken hoe je de DISC Gedragsanalyse op véél meer manieren en in véél meer situaties kunt inzetten. Zodanig dat het de effectiviteit van je handelen vergroot. 

In het werven van nieuwe klanten, het samenwerken met werknemers, collega’s of ondernemers, in gesprekken met medewerkers over hun functioneren, tijdens het binnenhalen van een mooie opdracht, in het plannen & organiseren van je werk, tijdens netwerk-events en ga zo maar door. Tal van praktijksituaties gaan de revue passeren en we laten je zien hoe de kennis over DISC je helpt om effectiever op te treden. Minimaal 10 tips neem je mee uit deze workshop. Zo haal je meer uit je onderneming.  

Kom naar deze interactieve workshop en verhoog op deze manier het rendement van je onderneming. 

Over Eduard Vlot

Al van jongs af aan was Eduard geboeid door alles wat met Gedrag van mensen te maken had. Het boeide hem hoe je door het inzetten van je eigen Gedrag, het gedrag van anderen kunt beïnvloeden.

Later ging hij dit toepassen in trainingen en workshops. En nadat hij dit vele jaren heeft gedaan, is hij momenteel coach voor verschillende ondernemers in het MKB. Hij doet dit voornamelijk op 2 gebieden: financieel inzicht & overzicht, en effectief inzetten Gedrag als kritische succesfactor. 

Workshops van Eduard zijn praktisch, ‘down to earth’ en de handreikingen die je mee krijgt zijn direct toepasbaar.

Toegang: Gratis voor Spredle Club leden!

›› Reserveer je ticket  🗓
--  RESERVEREN VERPLICHT!  --


BLIJF LEREN! Gun jezelf ook eens een Workshop!  Check lidmaatschap ››


Labels
- ACADEMY

« Terug