« Terug

Talkshow #3 - Creatief vakmanschap

05 aug

Deze maand zitten we aan tafel met twee bijzondere - en totaal verschillende - vakmannen. Wim de Borst van Sonarte en Roelof Schierbeek van Mural Kings spreken over hun ambacht en passie: graffiti en orgels.

KLIK en volg Spredle op 

Deze maand zitten we aan tafel met twee bijzondere - en totaal verschillende - vakmannen. Wim de Borst van Sonarte en Roelof Schierbeek van Mural Kings spreken over hun ambacht en passie: graffiti en orgels. Ze vertellen hoe ze tot hun vak zijn gekomen. Wanneer denk je: 'Ik ga voor mijn werk graffiti spuiten' of 'Ik wil orgelbouwer worden'. Hoe is jouw passie ontstaan? Hoe heb je dit ambacht geleerd? Tegen welke moeilijkheden loop je aan? En hoe richten jullie je marketing in?

Aan tafel met...

Wim de Borst - Sonarte

Over Wim: Orgelspelen is sinds mijn achtste jaar mijn grote hobby, waar ik zo’n twee uur per dag mee bezig ben. Sinds februari 2008 ben ik de organist van de Moriakerk in Capelle aan den IJssel en begeleid ik diverse koren. Mijn grote hobby is het werken met houtproducten en elektronica.’’
Over Sonarte: Sonarte is dé specialist op het gebied van Hauptwerkorgels en accessoires. Wat kan Sonarte - Orgels op maat voor u betekenen: Het ontwerpen en creëren van nieuwe orgels die van Hauptwerk zijn voorzien; Het ombouwen en aanpassen van bestaande orgels voor Hauptwerk; Het aanpassen van bestaande orgelmeubels opdat deze voor Hauptwerksystemen geschikt worden; Uniek leveringsgamma met zelfbouw- en Hauptwerkonderdelen.

Roelof Schierbeek - Mural Kings

Over Roelof: Met een professionele achtergrond in de grafische vormgeving en bijna 20 jaar ervaring met graffiti is Roelof met veel passie nu beroepsmatig werkzaam als kunstenaar en docent. Roelof heeft in een groot deel van de wereld schilderingen van hoog niveau gemaakt, zowel als demonstratie als in opdracht, individueel maar ook in samenwerking met internationale artiesten.
Over Mural Kings: Mural Kings is de organisatie op het gebied van muurschilderingen. Wij zijn een internationaal street-art netwerk en hebben als doel de wereld kleurrijker te maken! Zo kunnen we fijnere woon- en werkplekken creëren. Heeft u een kale ruimte, muur of gevel die tot leven gebracht mag worden? Wij gaan graag voor u aan de slag.


Labels
- TALK / Talkshow

« Terug